RanaFallskjermklubb

Rana Fsk har normalt ikke tandem som et tilbud, men vi samarbeider med Bodø Fallskjermklubb som arrangerer to tandemkurs helger denne sesongen. Disse kursene er planlagt gjennomført på Mo i Rana eller Rognan i mai og august.


Tandemhopp med passagerare 03Et tandemkurs er en nyttig erfaring for å vurdere om fallskjermhopping er en idrett for deg. Tandemkurset tar ca 2 timer og inkluderer ett tandemhopp.

Bodø og Rana har ikke tandemkurs som et fast tilbud, men forsøker å tilby tandemkurs 1-2 helger i året. For de som ønsker tandemkurs på en bestemt dato eller sted så har vi dessverre ikke mulighet til å tilby noe utenom fastsatte datoer og på våre faste hoppfelt som er i Mo i Rana, Bodø og på Rognan.

Interesse for tandemkurs i Mo i Rana gjøres med en e-post til klubbens tandemkontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adreller "Kontakt oss" i hovedmenyen. De som har meldt sin interesse vil motta informasjon pr e-post om konkrete planer for tandemhopping og annen nødvendig informasjon.

KRAV
Du må:

  • Være minst 16 år gammel, og dersom du er under 18 år må du ha skriftlig tillatelse fra foreldre⁄foresatte.
  • Ha normalt god helse. Se egenærklæring nedenfor* som du må signere på, dersom du ikke kan signere med god samvittighet her må du ta en egen legesjekk.
  • Veie mindre enn 95 kg.
  • Ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler (nulltoleranse).

HELSETILSTAND
De som deltar på tandemkurs må gi en egenerklæring om helsetilstand.

"Jeg erklærer at jeg er fysisk normal og at jeg ikke lider av eller har vært under behandling for hjertefeil eller nyresykdom, langvarig sykdom som har gitt varige mén, sukkersyke, epilepsi, besvimelsesanfall eller kramper, nervøse lidelser, nyresykdom, høyt eller lavt blodtrykk. (Ved tvilstilfelle om medisinsk godkjennelse skal lege konsulteres og F⁄NLFs legeundersøkelsesskjema fylles ut). Jeg er kjent med risikoen som er knyttet til fallskjermhopping og jeg har gjort en selvstendig vurdering av og er klar over mitt eget vurderingsansvar i forhold til risikoen."

Dersom du er i tvil om du oppfyller kravene for å hoppe, ber vi deg kontakte klubben i god tid før hoppet gjennomføres.

FORBEHOLD
Vi prøver så godt vi kan å få til de oppsatte tandemhelgene. Fallskjermhopping er er sport som er veldig væravhengig, og hvis skydekket er for lavt eller det er for mye vind må vi kanskje dessverre kansellere med sent varsel. Hvis dette skulle skje vil du selvsagt få refundert kursavgiften.

PRISER
Gjeldende priser for et tandemkurs 2018 er kr 3.990,- inkl. standard forsikring og alle avgifter. Det er mulig å få tandemhoppet filmet for kr 490,-

Filming av tandemhoppet gjøres av en godkjent kameramann. Filmen og eventuelle stillbilder blir lagret på en dvd som sendes i løpet av få dager etter hoppet. Her er en filmsnutt fra fjorårets tandemhelg på Rognan: FILM!! Tandem på Rognan 2011!  (åpner i nytt vindu)

Ta kontakt hvis noe er uklart eller du har andre spørsmål.

Med vennlig hilsen
Svein Erik Molberg, tandemkontakt RAFSK
Mob. 41274320

 

 

Login Form

Welcome to Rana Fsk. Subscribe and you will get access to user pages.

Anyone who wants to skydive in Rana Fsk must register here before jumping.

April 2019
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

izettle-accept-cards-no thumb

Vipps bilde2

Organisasjoner
Publikasjoner
Våre leverandører

Copyright © 2016. All Rights Reserved.